Yeni Okul Müdürümüz Mehmet Emin ALAN Mesajı

Yeni Okul Müdürümüz Mehmet Emin ALAN Mesajı

Müdürün Baslama Mesajı 

 

05.08.2023 374

Müdürümüz Sayın Mehmet Emin ALAN' nın Göreve Başlama Mesajı

 

Değerli Mesai Arkadaşlarım, Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler;

 

Okul Müdürü olarak atandıgim Fethiye Eğitim Kurumlarında  01/08/2023 tarihi itibariyle göreve başlamış bulunmaktayım. Bursa'nın en değerli ve köklü eğitim kurumlarından biri olan bu okulun müdürü olarak aranızda bulunmak benim için bir onurdur.

 

Öncelikle, bu okulda daha önce emek veren tüm yönetici ve öğretmenlere teşekkür ediyorum.

 

Yeni görev; yeni heyecan ve yeni hizmet demektir. Bu zor ve bir o kadar onurlu görevi yaparken en büyük güvencem sizlerin manevi desteği olacaktır. Karşılıklı dayanışma, işbirliği ve özveriyle öğrencilerimiz için güzel şeyler ortaya koyacağımıza, yoğun bir emekle ve ekip ruhu içerisinde hizmet edeceğimize inancım tamdır.

 

Günü kurtarmak değil geleceği kurmak çabası içinde, sürekli gelişimi ve değişimi takip ederek her alanda kalite ve başarı asıl hedefimiz olacaktır.

 

 

Değerli öğretmen arkadaşlarım;

 

Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin yetiştirilmesindeki en önemli ve zor görevi siz üstleniyorsunuz.Bu kutsal görevde her zaman yanınızda ve destekçiniz olarak yer alacağımı bilmenizi istiyorum.

 

 

 

Sevgili öğrenciler,  

            Sizleri geleceğe hazırlamak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayazagiz. Sizler ailenize ve öğretmenlerinize karşı saygıda kusur etmeyeceğinize, çok çalışıp başarılı olmak suretiyle onlara karşı görev ve sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getireceğinize inanmaktayım. Sizler için bu yil çok güzel çalışmalar planladığımızi bilmenizi istiyorum. 

 

 Çok değerli velilerimiz okul müdürü olarak göreve yeni başlıyorum. Okul aile birliği benim için çok önemli...

Bende sizin gibi bir veliyim. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, umudumuz ve en değerli varlığımizdir.  Sizlerin okulumuza güvenmesini,  birlikte beraberce çalışmalar ortaya koymaya beraber okulumuzu başarılara taşımayı öneriyorum. 

Bu duygularla 2023 / 2024 eğitim öğretim yılının tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni eder, saygılar sunarım.